DRUŽBA SESTARA
FRANJEVKI OD BEZGRJEŠNE
Posjetite naš Facebook profil

2016 6 Podstrana posjetPovodom dana općine Podstrana koji se obilježava 13.6. na blagdan sv. Ante Padovanskog, posjetio nas je naš načelnik gospodin Mladen Bartulović u pratnji pravnice gospođe Monike Ćutuk i gospođe Damire Zanki, pročelnice za društvene djelatnosti.

Djeca su goste pozdravila pjesmom „ Hvaljen budi o Bože Kralju naš “, a pridružio nam se i sam načelnik uz komentar: „ Sve je u duhu sv. Franje čijem je redu pripadao i sv.Ante.“ Načelnik je uručio prigodan poklon za naše „mališane“, a i oni su za njega i njegove pratnje pripremili zlatne medalje s logom našeg vrtića.

Nakon posjeta vrtiću načelnik je posjetio našu centralnu kuhinju i  kuharice na čelu sa sestrom Imeldom, predstojnicom samostana, gdje je zavladalo radosno raspoloženje.

Tijekom cijelog tjedna biti će organizirane razne aktivnosti za djecu vrtićke dobi u Gornjoj Podstrani. Izložba radova dječjih vrtića koji djeluju na području općine Podstrana biti će otvorena u petak  10.6.2016. u 19:00 sati nakon čega slijedi lutkarska predstava „Paško u knjižnici“ u izvedbi GKL Split. Na blagdan sv. Ante svečana sveta misa biti će u obnovljenoj crkvi u Gornjoj Podstrani, a  u 19:00 sati u župnoj crkvi Gospe od Zdravlja s blagoslovom djece.
Jasna Brnić-Levada