DRUŽBA SESTARA
FRANJEVKI OD BEZGRJEŠNE
Posjetite naš Facebook profil
2016 6 Podstrana predskolciU petak, 10.6.2016. godine upriličili smo svečanu dodjelu diploma našim predškolcima koji se na jesen spremaju za novi let u školski svijet.
 
Naš mali program otvorila su dvojica srednjiša s prigodnom recitacijom „Moj vrtić“ za oproštaj od svojih velikih prijatelja. Potom su  polaznici engleskog jezika sa svojom profesoricom, predstavili u nekoliko pjesama i točaka, sve ono što su naučili u ovoj pedagoškoj godini. I došao je taj svečani trenutak za naše predškolce, a pomalo tužan za roditelje i nas odgojiteljice. Zašto tužan? Svaki rastanak je bolan, pa tako i ovaj.
 
Svaki predškolac je uz svoju diplomu dobio malog anđela da ih čuva i štiti te balon da ih podsjeti da su spremni odletjeti iz našeg sigurnog, vrtićkog gnijezda u novi svijet, gdje ih čekaju neotkrivene avanture koje će svojim znanjem i marljivim radom uspješno savladati. Nakon svečane dodjele uslijedilo je slatko druženje uz sladoled s roditeljima, djecom i odgojiteljicama.
 
„Budite prijatelj svakom i čuvajte u sebi sve što su vas vaše tete učile. Rastite hrabro i narastite veliki u svojoj dobroti i ljubavi!“
 
Tihana Boban