DRUŽBA SESTARA
FRANJEVKI OD BEZGRJEŠNE
Posjetite naš Facebook profil
2016 6 Sibenik predskolciU četvrtak 16. lipnja u svetištu Gospe Vrpoljačke upriličeno je zahvalno euharistijsko slavlje  i oproštaj djece koja odlaze u školu a predvodio ga je don Roko Glasnović. Djeca su pjevanjem uzveličala ovo slavlje a sviranjem pratila mama Jelena Mikulandra.  
 
Po završetku euharistijskog slavlja nazočnima se obratila ravnateljica vrtića s. Anita Krajač te zahvalila roditeljima na suradnji. Predškolci su dobili prigodne uspomene na svoj boravak u vrtiću. Uime roditelja, riječ zahvalnosti odgojiteljicama i redovničkoj zajednici sestara franjevki, uputila je mama Ana Bumbak. Potom su djeca odgojiteljicama predala prigodne darove koje su pripremili njihovi roditelji. Nakon mise uslijedilo je osvježenje sladoledom koji je donirao tata Zrinko Batinić.
 
Ali nije ostalo sve na tomu. Naime, u ponedjeljak, 20. lipnja u Novoj crkvi roditelji su naručili svetu misu za odgojiteljice i našu redovničku zajednicu. Misu je predvodio don Krešo Mateša, župnik župe sv. Jakova.   
 
U zahvalnosti Bogu i dosjetljivim roditeljima na svemu a posebno na ovom najuzvišenijem daru, nadamo se da će naša suradnja donijeti bogate plodove djeci koja odlaze u novo razdoblje života.
 
Tekst i foto: s. Jozepka Vukančić