DRUŽBA SESTARA
FRANJEVKI OD BEZGRJEŠNE
Posjetite naš Facebook profil

2016 12 Podstrana nastupU četvrtak, 15. 12. 2016. održana je Večer dobročinitelja inicijative 40 dana za život u Splitu. Domaćini večeri bili su Ante Čaljkušić, nacionalni voditelj inicijative i Marija Šošić, koordinatorica inicijative za Dalmaciju,

 

koji su kroz vlastita iskustva u borbi za nerođene, posvjedočili što njima osobno znači inicijativa za nerođene, zašto su se uključili i kako su otkrili da je apostolat za nerođene njihov poziv i uistinu teška duhovna borba u kojoj ih nosi želja za spašavanjem svakog ljudskog bića od strahote pobačaja. Plodovi inicijative u samo dvije godine u Hrvatskoj uistinu su veličanstveni, a kroz dvije prezentacije Marije i Ante saznali smo da se inicijativa i dalje širi na druge gradove i sve je više trudnica koje se javljaju za pomoć. Zato su osim volontera koji nesebično daju cijele sebe, potrebna i materijalna sredstva koja su se tu večer prikupljala. 

Posebni gosti večeri bili su mališani iz dječjeg vrtića Brat Sunce iz Podstrane, koji su svojim plesom Splitskog kola razgalili prisutne i unijeli radost i oduševljenje. Djeca su svojom izvedbom bila živo svjedočanstvo radosti, života i znak su nade svima uključenima u pro-life pokretu. Od srca zahvaljujemo na ZAJEDNIŠTVU I DOBROČINSTVU!

Marija Šošić