DRUŽBA SESTARA
FRANJEVKI OD BEZGRJEŠNE
Posjetite naš Facebook profil
2016 12 Podstrana nacelnikPovodom Božića i nadolazećih blagdana naš vrtić posjetio je načelnik općine Podstrana gospodin Mladen Bartulović sa svojim suradnicama. Djeca su ga pozdravila prigodnom recitacijom koja je oduševila načelnika i njegove suradnice.
 
Pravo oduševljenje  je uslijedilo nakon plesa „Splitsko kolo“ koje su izvela djeca starije odgojne skupine. Načelnik je istaknuo kako nigdje nije uočio takvu predanost nas odgojiteljica te da se rezultat našeg rada vidi, a to su naša djeca. Svojim suradnicama i nama odgojiteljicama poručio je da su temelji odgoja važni te da mi u vjerskom vrtiću pružamo djetetu jedan od prvih temelja koji je važan za cjeloviti rast i razvoj djeteta. Vjerski odgoj i ima za cilj njegovati i razvijati religioznu dimenziju djeteta, osposobljavajući ga, naravno primjereno njegovoj dobi za prihvaćanje i življenje autentičnih vrednota evanđelja u odnosu na sebe, drugoga te na poseban način Boga.
 
Ovom prigodom posjetio je i naše kuharice čije nam vrijedne ruke spremaju ukusna jela kako bi mogli izdržati sve naše aktivnosti. Zahvalio se nama odgojiteljicama na našem trudu i zalaganju te nam svima čestitao Božić i nadolazeće blagadane, a djeci uručio prigodne darove.
 
Jasna Brnić-Levada, odgojiteljica