DRUŽBA SESTARA
FRANJEVKI OD BEZGRJEŠNE
Posjetite naš Facebook profil
2016 12 Zagreb bozicnaU srijedu  21. prosinca u dvorani Zagrebačke kinoteke izvedena je božićna priredba DV  Brat Sunce iz Zagreba. Osim odgojitelja i vrtićke djece u program priredbe bili su uključeni roditelji te školska djeca koja su također bila djeca vrtića.  
 
Cilj božićne priredbe bio je u humanitarne svrhe. Tako smo i ove  godine izradili  raznovrsne božićne ukrase uz pomoć djece i njihovih roditelja  a te iste ukrase su gosti priredbe mogli kupiti i novac darovati u humanitarne svrhe  Katoličkoj udruzi „Kap Dobrote“.
 
U Božićnom programu nastupala su djeca sa svojim izvedbama plesa, recitacija, pjesme te glumom kojom su djeca približila radosni događaj Božićne noći. 
Božić je blagdan srca, za sve koji imaju srca. A u tom srcu ljubavi svatko je od nas na svoj jedinstven i dobrohotan način bio jedna mala kap dobrote u ovakvoj plemenitoj humanitarnoj akciji.
 
Po završetku programa djeca su dobila skromne  božićne darove, te smo se razišli obogaćeni još jačom povezanošću u ljubavi i dobroti za svoga bližnjega u potrebi.
 
Odgojiteljica Marijana Koprena