DRUŽBA SESTARA
FRANJEVKI OD BEZGRJEŠNE
Posjetite naš Facebook profil
2017 5 Sarajevo VFZVijeće franjevačkih zajednica u RH i BiH održalo je 29. svibnja 2017. u našem novom sprovincijskog sjedištu u Sarajevu, Bjelave 85, svoju drugu ovogodišnju redovitu sjednicu. Sjednici je predsjedala predsjednica Vijeća s. Kata Karadža, provincijska predstojnica.
 
Molitvom Devetog časa započela je sjednica, a potom je s. Kata uputila pozdrave nazočnim članovima Vijeća.  Pozdravljajući nazočne izrazila je radost što se sjednica Vijeća održava u njezinoj Provinciji, u novom sjedištu Provincije blagoslovljenom na dan Provincije i u prigodi proslave 75. obljetnice Provincije, 29. travnja. Sjednica je imala desetak točaka koje su se odnosile na tekuće teme Vijeća.
 
Na kraju sjednice dopredsjednik Vijeća fra Joško Kodžoman, provincijal Franjevačke provincije Presvetog Otkupitelja, zahvalio je predsjednici i njezinoj zajednici za srdačan doček i prijam sudionika sjednice, čestitao Provinciji visoku obljetnicu i zaželio zajednici Provincije mnoge godine plodnoga rada u duhu karizme Družbe.
 
A. Matković, tajnik Vijeća/ssf