DRUŽBA SESTARA
FRANJEVKI OD BEZGRJEŠNE
Posjetite naš Facebook profil
2017 12 Podstrana nacelnikU četvrtak, 7. 12. 2017. naš DV Brat sunce podsjetio je nas naš načelnik općine Podstrana  gospodin Mladen Bartulovic u pratnji svojih suradnica. 
 
Općina Podstrana se smjestila na području od rijeke Žrnovnice pa sve do Mutograsa podno brda Peruna oko 6km uz obalu u pravcu sjeverozapad-jugoistok. Naselje se dijeli na nekoliko dijelova: Gornja Podstrana, Grbavac, Grljevac, Miljevac, Mutogras, Strožanac, Sveti Martin. Naš DV Brat Sunce se smjestio na Grljevcu kao mala utvrda na brdašcu. Svake godine naš načelnik nas podsjeti za blagdan svetog Ante Padovanskog, zaštitnika naše općine. Ove godine se odlučio to napravit i dan nakon Svetog Nikole kako bi naši maleni bili što radosniji.
 
Načelnik je djeci poklonio  košaru prepunu igračaka i slatkiša, a djeca su zauzvrat načelniku i njegovim suradnicama otplesali ples Grčki sirtaki i zapjevali pjesmu: Isuse, volim te.
 
Nakon obilaska vrtića, druženja s djecom i odgojiteljicama načelnik je poželio vidjeti predstojnicu samostana sestru Imeldu Pešić i sestre u kuhinji s našom kuharicom sestrom Jelenom Erak.
 
Svaki susret je radost i bogatstvo, neka tako uvijek i bude o blagdanu svetog Nikole, sveca koji sve daruje, a ponajviše malene.