DRUŽBA SESTARA
FRANJEVKI OD BEZGRJEŠNE
Posjetite naš Facebook profil

2019 03 Zagreb kputU petak, 5. travnja 2019, uoči 5. korizmene nedjelje, djeca našeg vrtića, zajedno sa svojim obiteljima, predvodila su Križni put. Postaju za postajom obitelji povezane u zajedničkoj molitvi, izmjenjivale su se u čitanjima

koja su nas podsjećala da svoje obiteljske odnose temeljimo na Bogu te jedan drugom pomažemo nositi križeve. Poticala nas na praštanje i pomirenje te nam ulijevala sigurnost da na našim putevima, ma koliko god križeva ponijeli, nismo sami, da je Isus uvijek uz nas kao što je uz njega bila majka Marija.

Križni put, koliko god tuge i boli uvijek izazivao u nama, ovaj put predvođen glasićima naše djece, bio je ispunjen radošću, nadom, ljubavlju te molitvama za posvećenje naših obitelji.

Nakon Križnog puta slavila se Sveta Misa koju je predvodio naš župnik Vladimir Kerečeni, a na kojoj su nam naše tete zajedno s malom Vitom Vinković priredile prekrasno iznenađenje, naime za vrijeme pričesti mala Vita je hrabro otpjevala solo pjesmu.

Hvala tetama na strpljenju i ljubavi kojom rade s našom djecom, a Bogu hvala na našoj djeci i na ovim trenutcima zajedničke molitve i duhovnog rasta. Neka je Božja ljubav uvijek sa svima nama.

Martina Glogar, roditelj