DRUŽBA SESTARA
FRANJEVKI OD BEZGRJEŠNE
Posjetite naš Facebook profil

2019 05 Zagreb vrticU srijedu, 22. svibnja 2019., u vrtiću smo proslavili Majčin dan prekrasnom priredbom koju su za nas pripremila naša djeca pod vodstvom vrijednih teta kojima nikada ne nedostaje originalnih i nadasve kreativnih ideja.

Program je obilovao pjesmom, plesom recitacijom i glumom kojom su nas razveselili i malene Ribice i mali „veliki“ Cvjetići. Iz svakog izgovorenog ili otpjevanog stiha kao i iz svakog otplesanog takta zračila je neizmjerna ljubav, radost i ponos naših najmlađih.

2019 05 Zagreb vrtic2

Bogati program otvorili su „Cvjetići“ živopisnim uprizorenjem vesele cvjetne livade, a najmanje „Ribice“ razveselile su i dirnule sve prisutne pjesmicom o suncu, zvijezdi i oblaku. Male „plave vile“ iz „Cvjetića“ izvele su, osim odlično pripremljenih recitacija i pjesmica, prekrasnu plesnu točku, a u zadnjoj točki, plesu su se pridružili i dječaci. Na kraju su nam naša djeca još jednom uputila najljepšu čestitku – radosnu pjesmu uz širok osmjeh.

2019 05 Zagreb vrtic3

Cvijeće i pokloni izrađeni malim vrijednim ručicama bili su kruna prekrasne priredbe i uz osmjehe koji se tijekom cijele priredbe nisu skidali s lica prisutnih, izmamili i pokoju suzu radosti, ponosa i bezuvjetne ljubavi. Nakon priredbe, kao što je to i običaj, uslijedilo je druženje roditelja, djece i naših dragih teta i časnih sestara. Uz slastice i osvježenje, mi roditelji predškolaca podsjećali smo se prošlih priredbi i proslava Majčinog dana te smo se zapitali kako su naša djeca tako brzo od malih „Ribica“ postala pravi, ozbiljni školarci.

Biti majka, biti roditelj, iako najzahtjevnije, najljepše je zvanje i poslanje na svijetu. Hvala vam draga naša dječice što postojite i hvala dragom Bogu što nam vas je dao!

Mama Martina Glogar

fotogaleriju vidi na portalu DV Brat sunce