DRUŽBA SESTARA
FRANJEVKI OD BEZGRJEŠNE
Posjetite naš Facebook profil

2015 07 21 primostenU srijedu 15. srpnja 2015. godine s početkom u 19,30 sati u kongresnoj dvorani Hotela „Zora“ održana je završna svečanost i oproštaj predškolaca Dječjeg vrtića Brat sunce iz Primoštena. U veselom i opuštenom ugođaju priredba je protekla u lijepom programu ispunjenim pjesmama, recitacijama, igrokazom, plesom.

Ovogodišnji moto priredbe glasio je “Sreća je veseliti se i činiti dobro…” (Prop 3,12). Voditeljica programa bila je teta Lore Fuštin, a program su recitacijom otvorili ovogodišnji predškolci Luka Drušković, Filip Matošin, Nino Gašperov i Marta Klisović.

U ime vrtića voditeljica časna sestra Ružica Nimac održala je pozdravni govor u kojem iskreno i srdačno zahvaljuje na povjerenju, suradnji i razumijevanju u radu s djecom i nama roditeljima. Bio je to trenutak preplavljen osjećajima i za tete i za roditelje predškolaca koji će uskoro biti školarci i napustiti svoj dragi vrtić.

Riječi zahvale svim djelatnicama vratića, a posebno tetama odgojiteljicama časnoj Ružici, teti Karmen i teti Zorani, za njihov rad protkan ljubavlju, strpljenjem i razumijevanjem, u ime roditelja izrekla je gospođa Maja Drušković.

Mlađa djeca u vrtićkoj skupini također su se dokazala u svojim nastupima, simpatično i iskreno, što i priliči djeci. Sam kraj priredbe zasladile su djevojke iz plesne skupine Balans pod voditeljskom palicom gospođe Amalije Pancirov. Publika je bila oduševljena priredbom. Svi su nagrađeni dugim, toplim pljeskom.

Predškolci su uistinu pokazali što su naučili u vrtiću svojim originalnim nastupima kroz pjesmu, igru, recitiranje, glumu i ples. Spremni su za nove izazove koji ih nakon ljetnih praznika očekuju. Za uspomenu su dobili simpatične „diplomice“, pismena priznanja sa zajedničkom fotografijom.

Nakon priredbe druženje roditelja, teta, djece i svih ostalih nastavljeno je u vedrom ozračju uz razne slastice koje su pripremile vrijedne mame i bake. I na samom kraju predškolci su poručili: „Ovo nije zbogom, nego samo doviđenja!”

mama Maja Drušković