Pravila privatnosti

Tko smo mi

Adresa naše web-stranice je: https://www.sibenskefranjevke.hr/

Koje osobne podatke prikupljamo i zašto

Komentari

Na mrežnoj stranici nije dopušteno komentiranje.

Medij

Na mrežnoj stranici nije dopušten prijenos slika.

Kolačići

Sve o politici kolačića možete pronaći OVDJE.

Ugrađeni sadržaj s drugih web-stranica

Objave na ovoj web-stranici mogu sadržavati ugrađeni sadržaj (npr. video, slike, članke, itd.). Ugrađeni sadržaj sa drugih web-stranica ponaša se istovjetno kao da je posjetitelj posjetio tu drugu web-stranicu. Ove web-stranice možda prikupljaju podatke o vama, koriste kolačiće, imaju ugrađeno dodatno praćenje od trećih strana, i nadgledaju vašu interakciju s tim ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije s ugrađenim sadržajem ako imate račun i prijavljeni ste na web-stranici.

Complianz | The Privacy Suite for WordPress

Ova web stranica koristi Complianz-ov Paket privatnosti za WordPress za prikupljanje i spremanje suglasnosti zasnovanih na pregledniku i uređaju. Za ovu funkcionalnost vaša IP adresa je anonimizirana i pohranjena u našoj bazi podataka. Ova usluga ne obrađuje nikakve osobne podatke i ne dijeli podatke s pružateljem usluga. Za više informacija pogledajte Complianz Izjavu o privatnosti.

Izjava o odricanju od odgovornosti

Vlasnik stranice poduzima sve razumne napore kako bi osigurao da su podaci na ovoj web stranici točni i ažurirani. Svi podaci sadržani na ovoj web stranici su samo za informativne svrhe te vlasnik stranice ne preuzima nikakvu odgovornost za njihovu potpunost ili točnost. Svi podaci sadržani na ovoj web stranici su podložni promjeni.
Vlasnik stranice nastoji pružiti web stranicu najviše kvalitete. Međutim, ne može jamčiti da je ova web stranica neprekinuta i bez greške. Stoga neće biti odgovoran za bilo kakvu uporabu ili nedostupnost ove web stranice. Vlasnik stranice neće biti odgovoran za bilo kakve viruse ili slične elemente na ovoj web stranici. Nadalje, vlasnik stranice nije odgovoran za sadržaj web stranice bilo koje treće strane do koje se dolazi putem linka s web stranice Družba sestara Franjevki od Bezgrješne.