ČAROBNI ANIMATORI U PRIMOŠTENU

U četvrtak 27. lipnja, u dvorištu vrtića općine Primošten nastupila je plesno – vokalna skupina za djecu Čarobni animatori. Nastup je održan u organizaciji Turističke zajednice općine Primošten. U programu su sudjelovala i djeca našega vrtića Brat sunce.

Čarobni animatori izveli su interaktivnu predstavu u kojoj su prisutna djeca    aktivno sudjelovala. Uz puno radosti i smjeha, djeca i nazočni roditelji zabavili su se i uz njihove pjesme i plesne koreografije.

Naši mališani su bili „na svom terenu“ jer dobro poznaju sve njihove pjesme koje su jedan od najomiljenijih glazbeno-plesnih repertoara u našem vrtiću. Čarobni animatori pjevaju pjesme za djecu obrađene isključivo na hrvatskom jeziku. Uz zabavni, imaju i edukativni karakter s različitom tematikom, namijenjene za različite prigode. Sadržaj pjesama odašilje poruku o društvenim vrijednostima a istaknuta je važnost fizičke aktivnosti, razvijanje koordinacije pokreta a sve kroz ples i zabavu.

Nastup ove vesele i zabavne družine, ostavio za sobom nasmijana i razdragana lica i malih i odraslih. U našem vrtiću će se i nadalje, sa još više energije i žara, slušati i plesati njihov bogati i šaroliki repertoar.

s. Jozepka Vukančić