IZLET U OLIVE GARDEN CAMP

Djeca dviju starijih odgojnih skupina našeg centralnog dječjeg vrtića u Šibeniku, zajedno sa svojim odgojiteljicama, „zaplovili“ su 15. lipnja brodom Plima, prvom redovitom brodskom linijom ove sezone prema Jadriji. Dokapetanica broda častila je djecu i u veseloj atmosferi za dvadeset minuta došli smo na Jadriju. Zaputili smo se kroz borovu šumu do našeg odredišta – Olive Garden camp koji je smješten u dijelu maslinika s više od tisuću maslina,  deset kamenom obloženih kućica, bazenom i prekrasnom plažom s koje se pruža pogled prema otocima: Zlarinu, Prviću i Obonjanu. Dan u kampu je bio rezerviran samo za djecu, tako da su sva dječja igrala bila u funkciji uz pješčanik i animatoricu koja je djeci ponudila zanimljive sadržaje.

U hladovini starih maslina, u prekrasnom cvjetnjaku uz miris  hibiskusa, ružmarina, lavande i smilja djeca su proboravila nekoliko sati uz okrijepu i neizostavni ručak s desertom i voćem koji su pripremali dva kuhara i uz gostoprimstvo voditeljica kampa gospođe Maje i Gordane i domaćina Vinka.

Zahvaljujemo Aureinom tati, gosp. Vinku na pozivu i na prekrasnom danu. Vratili smo se u naš Šibenik brodom koji nas je čekao, a sve u organizaciji domaćina.