MISA ZAHVALNICA I ZAVRŠNA PRIREDBA ZA PREDŠKOLCE  U PODSTRANI

Gospodine,

Zahvaljujem ti za blagoslove koje si dao meni i mojoj obitelji;

Za snagu koju mi svaki dan daješ

I za ljude oko mene koji čine moj život značajnim

Amen

U srijedu, 24.svibnja 2023.godine u župnoj crkvi Gospe od zdravlja u Podstrani, održana je Misa zahvalnica za proteklu pedagošku godinu. Svetu misu predvodio je župnik don Nikola Mikačić. U svojoj propovijedi naglasio je važnost zajedništva dijete-roditelji-crkva. Djeca su Božji blagoslov i dar, a roditeljima je od Boga dana odgovornost i autoritet da obučavaju svoju djecu na njihovu fizičku, emocionalnu i duhovnu dobrobit.

Po završetku svete Mise uslijedila je završna svečanost za predškolce. Mješovita skupina Oblačići nastupila je s recitacijom “Evo da vam kažem”, pjesmama: “Pjesma  o bojama”, “Jedan leptir” , “Ptica je letjela” te pjesmom uz pokret “Glava-ramena”. Mješovita skupina Zvjezdice izvela je recitaciju “Majka”, pjesmu “Čestitka majčici” te igrokaz “Gusjenica i bube”. Starija odgojna skupina Svemir nastupila je s recitacijama “Privjesak od zlata”, pjesmom “Moja mama” uz pratnju Maje Šegvić, prof. na harmoniju te plesom “Splitsko kolo”.

Uslijedila je svečana dodjela diploma za predškolce koja je kod roditelja izazvala poseban ponos i radost, ali i poneku suzu u oku. Zakuska uz kolače i sokove zaokružila je ovaj prekrasan dan.

Zahvalni dragom Bogu na svim dosadašnjim blagoslovima, krećemo dalje u neke nove početke i životne izazove.

https://www.facebook.com/profile.php?id=100068606963241

https://www.facebook.com/reel/789172602776651/?s=single_unit

Nikolina Mandić, odgojiteljica