PROMOVIRANA S. RENATA U ZVANJE MENTORA

U školskom odgojno-obrazovnom sustavu mnogo se očekuje od svakog djelatnika. Ali su u svakoj školskoj ustanovi pogledi nekako uvijek usmjereni još intenzivnije na odlike vjeroučitelja.  Od vjeroučitelja se, kao i od svih učitelja  očekuje njihova metodičko-didaktička osposobljenost, trajno usavršavanje i spremnost na rast.

Dio kolektiva Katoličke osnovne škole u Šibeniku, od njegovih početnih nastavnih dana je s. Renata Azinović koja je tijekom niza godina uspješno ostvarivala sve postavljene ciljeve, svojim idejama, projektima i vjeroučiteljskim radom  tkala je vjerničku dimenziju školske zajednice u radu i s učenicima i roditeljima, ali i djelatnicima.

Početkom ove školske godine pokrenut je njezin proces za napredovanje u zvanje. Nakon ostvarenih svih potrebnih sastavnica, ovih dana je na adresu škole stigla je od Agencije za odgoj i obrazovanje Odluka o napredovanju s. Renate u zvanje mentora. Zbog epidemiološke situacije neće biti održana svečana promocija u Zagrebu. Čestitamo s. Renati na ovom priznanju i neka joj bude podstrijek za daljnji kvalitetni rad!