SVETA MISA ZAHVALNICA

Na igralištu našeg vrtića u Šibeniku, 1. srpnja 2021. održana je sveta misa zahvalnica koju je predslavio don Roko Glasnović, ravnatelj Katoličkog školskog centra.

Predškolci su zajedno sa svojim roditeljima, odgojiteljicama i sestrama franjevkama zahvalili Bogu za proteklu pedagošku godinu. U pedagoškoj godini 2020./21. dvadeset polaznika DV Brat Sunce završilo je vrtićko razdoblje. Prigodnim riječima obratila se ravnateljica vrtića s. Anita Krajač te naglasila kako ćemo i ovu generaciju djece nositi u srcu i pamtiti po njihovoj razigranosti i sreći i po njihovim uspjesima na svim područjima odgojno-obrazovnog rada. Ova godina obilježena je brigom oko očuvanja zdravlja zbog pandemije korona virusa tako da su bili specifični načini rada, unatoč tome nastojalo se omogućiti radosno odrastanje djece. Zahvalila je odgojiteljicama na predanom radu, stručnim suradnicima, sestrama franjevkama u ime Osnivača vrtića i roditeljima na konstruktivnoj suradnji i povjerenju.

U ime roditelja riječi zahvale izrekla je Ana Paić Bumbak i poželjela je da i dalje s jednakim entuzijazmom i predanošću odgajaju nove generacije djece. Uz emotivni oproštaj djeca i odgojiteljice izmijenili su poklone, kao uspomene na zajedničke trenutke. Posebno iznenađenje bila je pjesma „Draga teta“ koju je otpjevao zbor predškolaca a uvježbali su ih roditelji. Druženje je nastavljeno uz sladoledno osvježenje.

Našim dragim predškolcima poručujemo i želimo da onaj biser koji je utkan u njihovim malim životima sjaji i ostane trajan.