ZAVRŠNA PRIREDBA ZA ZAGREBAČKE PREDŠKOLCE

Za naše predškolce, vrtić je bio pravo malo carstvo u kojem su proveli najljepše dane svog ranog djetinjstva. S vremenom smo svi zajedno postali jedna divna ekipa puna veselja, uvijek spremni na igru i učenje.

U srijedu 16. lipnja, okupili smo se na gornjem vrtu našega dječjeg vrtića Brat Sunce u Zagrebu, gdje se održala završna priredba za naše drage predškolce. Predškolci su u suradnji s odgojiteljicom sestrom Julijanom Vojković uz vlastiti izbor odabrali plesne i pjevačke točke koje su izveli u svom dječjem originalnom stilu pred roditeljima. Uspjeli su i pokazati svoje veliko znanje matematike, abecede, prirode i društva u kvizu znanja. Priredbu su posebno oplemenili svojom prisutnošću naši ponosni roditelji predškolaca te njihova braća i sestre.

Odgojiteljica s. Julijana, zahvalila se roditeljima na povjerenju djece u njihovu odgoju i odrastanju i zahvalila je predškolcima za sve dobro, lijepo i plemenito čime su nas oni obogatili. Isto tako nije zaboravila odgajatelje te sve one koji su imali ulogu u formiranju njihove osobnosti. Zaželjela im je da im bude lijepo  i zaželjela je sreću i blagoslove u novim školskim pustolovinama.

Odgajatelji s. Ružica, Lea i Denis su predškolcima uručili njihove diplome i darove, te su im dali mapu sa svim likovnim uratcima i radnim listovima koje će im biti uspomena. Na kraju svega svi su bili dirnuti s priredbom,  u ime roditelja mama Dijana B. je zahvalila svima.

Dragi naši predškolci, želimo vam puno sreće u školi, te u svim vašim daljnjim avanturama. Sada stiže toplo ljeto i već se čuju morski valovi. Na jesen će umjesto vrtićke sobe, mjesto okupljanja postati učionica, ali ne zaboravite kao što je rekla teta Julijana, naša vrata vrtića su za vas uvijek otvorena.

Odgojitelj Denis Vešligaj